Κατασκηνωση

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την Εικονική περιήγηση των χώρων διαμονής του Thalatta Camp επιλέγοντας το παρακάτω εικονίδιο :

Εικονικη Περιήγηση 360°

 

Καλωσορίσατε σ’ ένα από τα ομορφότερα κάμπινγκ της Ευρώπης. 
Το thalatta kalamitsi village camp αποτελεί σημαντικό οικοσύστημα που έχει ενταχθεί στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα προστασίας τοπίων ιδιαίτερου φυσικού κάλλους (NATURA 2000)


Μπορείτε ένα στήσετε το τροχόσπιτο, τη σκηνή ή το αυτοκινούμενο σας κάτω από την σκιά πυκνών δεντροστοιχιών

(πεύκα και υπεραιωνόβιες ελιές) ή μπροστά στο κύμα.


Στο “thalatta kalamitsi village camp” υπάρχουν δύο κατηγορίες θέσεων η Α και η Λ κατηγορία.
Όλες οι θέσεις είναι αριθμημένες, ευρύχωρες με δυνατότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και με άμεση πρόσβαση στους χώρους υγιεινής.
Στην Α κατηγορία ανήκουν, όλες σχεδόν οι θέσεις του Κάμπινγκ, υπάρχουν θέσεις μπροστά, με θέα την γαλαζοπράσινη θάλασσα και άλλες κάτω από την πυκνή σκιά των δένδρων θέσεις για απομόνωση και θέσεις για έντονη κοινωνικοποίηση.
Στην Λ Θέση ανήκουν λίγες μεγάλες θέσεις, που βρίσκονται περιμετρικά των δύο γηπέδων ποδοσφαίρου και του γηπέδου Μπάσκετ.
Το "thalatta kalamitsi village camp" διαθέτει, επτά κοινόχρηστα κτιριακά συγκροτήματα με LUX ντουζ και WC ανδρών-γυναικών, (ζεστό/ κρύο νερό όλη την ημέρα), κοινόχρηστα πλυντήρια και κουζίνες.
Σε δύο συγκροτήματα υπάρχουν ντουζ και WC για ΑΜΕΑ
Όλες οι εγκαταστάσεις μας, πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και στάνταρτς που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

*****Ο κατασκηνωτής μπορεί να επιλέξει Α ή Λ Θέση.
Επιλογή όμως με βάση συγκεκριμένο νούμερο θέσης δεν μπορεί να γίνει.


**Πολιτική Κρατήσεων
◊ Κρατήσεις θέσεων (για σκηνή –τροχόσπιτο- αυτοκινούμενο των κατασκηνωτών γίνονται για τουλάχιστον 5 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις για το διάστημα 27/7 έως 17/8.
Οι πελάτες, που επιθυμούν μικρότερη παραμονή για το παραπάνω διάστημα, εξυπηρετούνται κατά την άφιξή τους, ανάλογα με την διαθεσιμότητα.


*****Στις θέσεις με δική σας σκηνή, τροχόσπιτο, αυτοκινούμενο, ώρα άφιξης ΑΠΟ τις 12.00μμ και ώρα αναχώρησης ΜΕΧΡΙ τις 12.00μμ

THALATTA CAMP - τηλέφωνο Kαλαμίτσι: 23750 41410-41411, τηλέφωνο Θεσ/νίκης: 2310 501457, fax: 2310 501458