Ξύλινες τροχοσκηνές

Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την Εικονική περιήγηση των χώρων διαμονής του Thalatta Camp επιλέγοντας το παρακάτω εικονίδιο :

click here
Εικονικη Περιήγηση 360°

 

Για τον Κατασκηνωτή, που αναζητά για την διαμονή του φιλικά προς το περιβάλλον καταλύματα, που επιθυμεί την παραμονή στη φύση, χωρίς να χάσει τις ανέσεις του.
Για αυτόν που επιθυμεί διακοπές εμπειριών και συναισθημάτων.

** Στο Thalatta Kalamitsi Village Camp υπάρχουν Ξύλινες τροχοσκηνές Α θέσης & Β θέσης.
Στην Α θέση ανήκουν οι ξύλινες τροχοσκηνές των οποίων το υλικό κατασκευής είναι η επεξεργασμένη ξυλεία ενώ στη θέση Β το υλικό κατασκευής των ξύλινων τροχοσκηνών, είναι οι ακατέργαστοι κορμοί δένδρων.
** Οι Ξύλινες τροχοσκηνές Α & Β θέσης, βρίσκονται στην ίδια περιοχή και η απόσταση τους από την θάλασσα είναι περίπου 1,5-2 λεπτά.
** Οι Ξύλινες τροχοσκηνές Α & Β θέσης είναι 4κλινες, κάποιες τροχοσκηνές έχουν ξύλινη στέγη και άλλες στέγη από ειδικό αδιάβροχο πανί :
Αποτελούνται από :
****2 υπνοδωμάτια
α) με διπλό κρεβάτι (160Χ200)
β) με 2 μονά κρεβάτια ή κουκέτα (90Χ200)
****τραπεζαρία
****εξοπλισμένη κουζίνα (βασικός εξοπλισμός)
****Μπάνιο (ντουζ, νιπτήρα) & WC

****Κλινοσκεπάσματα και Πετσέτες

****Κλιματισμό
****βεράντα με τραπεζαρία κήπου
****απλώστρα, σκούπα, φαράσι, κουβά, σφουγγαρίστρα

****χώρος πάρκινγκ


** Τα καταλύματα που ανήκουν στην κατηγορία Ξύλινες τροχοσκηνές Α & Β θέσης διαφέρουν εσωτερικά, στο σχήμα του σαλονιού και στα χρώματα κουρτινών και επίπλων

** Ο κατασκηνωτής μπορεί να επιλέξει Α ή Β θέση. Επιλογή με βάση εξωτερικά ή εσωτερικά χαρακτηριστικά των Ξύλινων τροχοσκηνών δεν μπορεί να γίνει.

** Οι Ξύλινες τροχοσκηνές μισθώνονται επιπλωμένες αλλά χωρίς πρόσθετες υπηρεσίες, εκτός απο την παροχή κλινοσκεπασμάτων. 

** Δεν παρέχονται αναλώσιμα (είδη προσωπικής υγιεινής & καθαριστικά), κουζίνας & μπάνιου.** Πολιτική αλλαγής κλινοσκεπασμάτων.
Εφαρμόζουμε από το 2012, ISO 14001, με υποχρέωση λιγότερη κατανάλωση νερού, απορρυπαντικών και ενέργειας.
Αυτό έχει σαν συνέπεια να αλλάζουμε Πετσέτες μπάνιου, προσώπου, Σεντόνια και Μαξιλαροθήκες, μετά από 4 ημέρες χρήσης, δηλαδή την 5 ημέρα.**Κατοικίδια δεν επιτρέπονται μέσα στα καταλύματα.


◊ Στις Ξύλινες τροχοσκηνές, ώρα άφιξης ΜΕΤΑ τις 16.00 μμ και ώρα αναχώρησης ΜΕΧΡΙ τις 12.00 μμ.

THALATTA CAMP - τηλέφωνο Kαλαμίτσι: 23750 41410-41411, τηλέφωνο Θεσ/νίκης: 2310 501457, fax: 2310 501458