Κανονισμός λειτουργίας

 Αγαπητοί κατασκηνωτές σας καλωσορίζουμε.

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε κάποιους κανόνες λειτουργίας, με σκοπό να γίνει η διαμονή σας ευχάριστη και αξέχαστη.

Τα παράπονά σας και οι παρατηρήσεις σας, καλό είναι να αναφέρονται άμεσα στο διευθυντή και μόνο, γιατί έτσι θα αντιμετωπισθούν υπεύθυνα.

Παρόλα αυτά όμως η μικρή μας κοινωνία για την σύντομη αλλά σημαντική περίοδο των διακοπών επιβάλλεται να έχει και κάποιους κανόνες.

◊ Οι θέσεις του κάμπινγκ είναι αριθμημένες. Αν θελήσετε να αλλάξετε θέση, ρωτήστε πρώτα τη ρεσεψιόν . Για να τοποθετήσετε δεύτερη σκηνή , ή να πάρετε ρεύμα και γενικά πρίν από κάθε αλλαγή της αρχικής κατάστασης που γνωρίζει η ρεσεψιόν, πρώτα ρωτήστε.

◊ Για κάθε αυξομείωση στον αριθμό των ατόμων που είναι δηλωμένα στο λογαριασμό σας, ενημερώστε τη ρεσεψιόν και βεβαιωθείτε ότι καταχωρήθηκε η μεταβολή.

◊ Επισκέψεις επιτρέπονται μόνο κατόπιν άδειας ,και ύστερα από την παράδοση της Αστυνομικής ταυτότητας ή του Διαβατηρίου. Η παραμονή στο χώρο της κατασκήνωσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις δυο(2) ώρες. Μετά το δίωρο και μέχρι έξι(6) ώρες χρεώνεται με τιμή διημέρευσης και μετά τις έξι (6)ώρες και μέχρι είκοσι τέσσερις(24) ώρες με τιμή διανυκτέρευσης.

◊ Κλειστό κατασκηνωτικό μέσο, σε θέση, έχει ως ελάχιστη την τιμή χρέωσης του κατασκηνωτικού μέσου συν την τιμή χρέωσης δύο ενηλίκων.

◊ Σε περίπτωση ακύρωσης από τον πελάτη- εφόσον αυτή γίνει 21 ημέρες πριν από την συμφωνημένη άφιξη- το κάμπινγκ υποχρεούται να επιστρέψει ολόκληρη την προκαταβολή, ενώ αν η ακύρωση γίνει σε λιγότερες από 21 ημέρες ο πελάτης οφείλει το μισό του συνολικού ποσού της παραγγελίας που ακύρωσε.

Σε αυτήν την περίπτωση, γίνεται ακύρωση ολόκληρης της κράτησης και όχι τμήμα αυτής.  

◊ Σε περίπτωση που ο πελάτης μετά την άφιξη του στο κάμπινγκ, επιθυμεί να περιορίσει τη διάρκεια διαμονής του, επιβαρύνεται με το 50% της συνολικής χρέωσης των διανυκτερεύσεων που ακυρώνει.

(Κανονισμός σχέσεων ξενοδόχων-πελατών (άρθρο 8 του Ν.1652/30-10-86 ΦΕΚ167Α))

◊ Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί κατά την διάρκεια της παραμονής του στο camping,να παρατείνει την διαμονή του, η εταιρεία δεν μπορεί να του εγγυηθεί την παράταση της διαμονής.

◊ Κρατήσεις σε ενοικιαζόμενα καταλύματα γίνονται για διάστημα μεγαλύτερο των 8 διανυκτερεύσεων. Οι πελάτες, που επιθυμούν μικρότερο διάστημα, για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο επικοινωνούν μαζί μας και αν μπορούμε τους εξυπηρετούμε.(συνήθως κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτούς)!!!!!

◊ Κράτηση σε θέση με δικό σας κατασκηνωτικό μέσο, γίνεται για τουλάχιστον 5 συνεχόμενες διανυκτερεύσεις για το διάστημα 21/7 έως 20/8. Οι πελάτες, που επιθυμούν μικρότερη παραμονή για το παραπάνω διάστημα, εξυπηρετούνται κατά την άφιξή τους, ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

◊ Στο thalatta kalamitsi village camp υπάρχουν 4 Κατηγορίες καταλυμάτων διαφόρων μοντέλων(τύπων) ανά κατηγορία καταλύματος :


1) Τροχοβίλλες (6 Κλινες)
    Τροχοβίλλες (4 Κλινες)

2) Ξύλινες Τροχοσκηνές θέση Α
    Ξύλινες Τροχοσκηνές θέση Β

3) Τροχόσπιτα Λούξ (4 Κλινα)
    Τροχόσπιτα Λούξ (4-6) Κλινών
    Τροχόσπιτα απλά

4) Σκηνές Λούξ (4 Κλινες)
    Σκηνές απλές 2 & 4 ατόμων

Οι διαφορές ανά κατηγορία καταλύματος αφορούν, το σχήμα του σαλονιού και τα χρώματα κουρτινών και επίπλων.
Κράτηση κάνετε επιλέγοντας, κατηγορία καταλύματος και όχι συγκεκριμένο μοντέλο (τύπο).

 

'Ωρα άφιξης (ενοικιαζομενα καταλύματα): 16:00


'Ωρα άφιξης (κατασκηνωτικά μέσα πελατών): 12:00

'Ωρα αναχώρησης: έως τις 12:00


**Πολιτική αλλαγής κλινοσκεπασμάτων
Εφαρμόζουμε από το έτος 2012, ISO 14001, με υποχρέωση λιγότερη κατανάλωση νερού, απορρυπαντικών και ενέργειας.
Αυτό έχει σαν συνέπεια να αλλάζουμε Πετσέτες μπάνιου, προσώπου, Σεντόνια και Μαξιλαροθήκες, μετά από 4 ημέρες χρήσης, δηλαδή την 5 ημέρα.
Παραλαμβάνετε το κατάλυμα καθαρό. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, τα καταλύματα δεν καθαρίζονται. 


◊ Για τα τροχοφόρα το μέγιστο όριο ταχύτητας, στους χώρους του κάμπινγκ είναι 10 χιλ/ώρα. Δεν επιτρέπεται ξανά η είσοδος, στο κάμπινγκ, σε οδηγό που κινείται με μεγαλύτερη ταχύτητα. Επιπλέον ο φύλακας του κάμπινγκ, έχει δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οδηγό που ,κατά την εκτίμηση του ,έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

◊ Το αυτοκίνητο παρκάρεται, υποχρεωτικά μέσα, στα όρια της θέσης, του κατασκηνωτή. Σε κάθε περίπτωση-σκηνή, κατάλυμα- επιτρέπεται μόνο ένα μεταφορικό μέσο ανά κατάλυμα/σκηνή. Το παρκάρισμα σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του κάμπινγκ χρεώνεται με το κόστος της θέσης ,με μία σκηνή και δύο άτομα .

◊ Η χρήση του αυτοκινήτου επιτρέπεται μόνο κατά την είσοδο και την έξοδο από το κάμπινγκ και ποτέ για εσωτερικές μετακινήσεις.

◊ Η είσοδος-έξοδος των αυτοκινήτων επιτρέπεται από τις 7.00 έως τις 24.00.Av επιστρέψετε μετά τις 24.00 Θα παρκάρετε έξω από τα όρια του κάμπινγκ και θα εισέλθετε με τα πόδια.

◊ Σεβαστείτε τις ώρες κοινής ησυχίας 24.00 έως 7.00και 15.00 έως 17.00. Αλλά και κατά τις υπόλοιπες ώρες,προσέξτε τους θορύβους που προκαλείτε.

◊ Επιτρέπεται η παραμονή κατοικιδίων στο χώρο της κατασκήνωσης, μόνο με συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Επιβάλλεται να μην είναι επιθετικά ή ενοχλητικά, να μην περιφέρονται χωρίς λουρί και συνοδό, να υπάρχει πρόνοια για τα περιττώματα .Απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ να εισέρχονται στην θάλασσα και στους χώρους εστίασης. Τις ώρες κοινής ησυχίας πρέπει να φορούν φίμωτρο.(Σε περίπτωση που ο σκύλος ενοχλεί θα απομακρύνεται αμέσως.)

◊ H Eταιρία προσφέρει διαμονή στη φύση και δεν ευθύνεται εκτός των άλλων, για οποιαδήποτε ατυχήματα και βλαπτικές συνέπειες που προέρχονται από τις δραστηριότητες, την πανίδα και χλωρίδα (έντομα, ζώα, φυτά κ.λ.π) απρόβλεπτα γεγονότα, φυσικά φαινόμενα, τυχαία περιστατικά ή τη μη τήρηση του κανονισμού λειτουργίας.

◊ Ουδεμία ευθύνη φέρει η διεύθυνση του κάμπινγκ σε περίπτωση κλοπής -φθοράς κατασκηνωτικών μέσων και εξοπλισμού κάμπινγκ .Η τοποθέτηση πολύτιμων αντικειμένων εντός των κατασκηνωτικών μέσων γίνεται με ευθύνη των ιδιοκτητών τους.

◊ Η εταιρία δεν έχει καμία ευθύνη για ζημιές που προκαλούνται από καιρικά φαινόμενα, πυρκαγιές, θεομηνίες ή τρομοκρατικές ενέργειες.

◊ Για την εύρυθμη λειτουργία, την ασφάλεια των κατασκηνωτών και την συνολική αισθητική εικόνα της κατασκήνωσης απαγορεύεται αυστηρώς η οποιαδήποτε επέμβαση-προσθήκη τόσο επί του χώρου κατασκήνωσης, όσο και επί του κατασκηνωτικού μέσου, πέραν του τροχόσπιτου, τροχοσκηνής και μίας ομπρέλας.

◊ Απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς σε όλο το κάμπινγκ και στην παραλία. Απαγορεύεται η χρήση ηχοσυστημάτων στις θέσεις.

◊ Δεν επιτρέπεται η σύνδεση με δίκτυα υδροδοτικά, αποχετευτικά. Η εκκένωση χημικών τουαλετών γίνεται μόνο στους ειδικά για τη χρήση αυτή βιολογικούς χώρους.

◊ Απαγορεύεται να πλύνετε πιάτα, ρούχα ή αυτοκίνητα στις βρύσες που υπάρχουν σε διάφορα σημεία του κάμπινγκ για το πότισμα των δέντρων.Οι σαπουνάδες και τα στάσιμα νερά καταστρέφουν τα δέντρα .

◊ Για βλάβες ηλεκτρικών συσκευών, από την τροφοδότηση ηλεκτρικού ρεύματος υπεύθυνη είναι η Δ.Ε.Η .και βαρύνεται αποκλειστικά .

◊ Απαγορεύεται ρητά η χρήση ηλεκτρικών συσκευών υψηλής κατανάλωσης, όπως ενδεικτικά αναφέρουμε, ηλεκτρικές κουζίνες, ηλεκτρικοί φούρνοι, πλυντήρια, aircondition κ.λ.π και γενικά ενεργοβόρων συσκευών πέρα των 6 Amper που παρέχει η ασφάλεια.

◊ Επιτρέπεται η χρήση ηλεκτρικών συσκευών πάνω από 6 Amper που παρέχει η ασφάλεια, μόνο κατόπιν συνεννόησης με τον διευθυντή και τον εξουσιοδοτημένο από την επιχείρηση ηλεκτρολόγο.

◊ Τα κιτία παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τα χειρίζεται αποκλειστικά το προσωπικό της επιχείρησης για λόγους ασφαλείας.

◊ Παιδιά ηλικίας μικρότερης των 14 ετών οφείλουν να κάνουν χρήση των διαφόρων παροχών, καθώς επίσης και να συμμετέχουν, στις δραστηριότητες που γίνονται στα ΘΑΛΑΤΤΟΠΑΙΔΑ KID'S FUN CLUB, υπό την εποπτεία και ευθύνη των κηδεμόνων τους.

◊ Απαγορεύεται η στάθμευση, εντός του χώρου της κατασκήνωσης, για βάρκες, φουσκωτά και καύσιμα για τις μηχανές.

◊ Εξοφλήσεις λογαριασμών γίνονται από τις 8.00-21.00. Κατά τη μέρα της αποχώρησης σας, παραδίδετε τη θέση ή το ενοικιαζόμενο καταλυμα έως τις 12.00πμ. 

Το camping διατηρεί το δικαίωμα μετά τις 12:00 (ώρα αναχώρησης) να εισέλθει στο κατάλυμα ή στην απομάκρυνση της σκηνής από το χώρο.

◊ Η διεύθυνση έχει το δικαίωμα της απομάκρυνσης, χωρίς δεύτερη προειδοποίηση ,στους κατασκηνωτές ή επισκέπτες που δεν θα σεβαστούν τους κανόνες λειτουργίας της μονάδας, όπως και για οποιαδήποτε παράβαση και ζημιά που προκλήθηκε με δική τους υπαιτιότητα ,σε εγκαταστάσεις ή συσκευές της κατασκήνωσης, το δικαίωμα αναλόγου προστίμου και αποζημίωσης.

◊ Η τήρηση του κανονισμού είναι απαραίτητη για την μικρή μας κοινωνία. Η μη τήρηση επισύρει την αρχαία ποινή του εξοστρακισμού......

THALATTA CAMP - τηλέφωνο Kαλαμίτσι: 23750 41410-41411, τηλέφωνο Θεσ/νίκης: 2310 501457, fax: 2310 501458