γαστρονομία

 Απολαύστε μαζί μας εμπειρίες γνήσιου σπιτικού φαγητού.

Η γαστρονομική παράδοση αποτελεί ένα από τα βασικά  συστατικά  της πολιτιστικής ταυτότητας  ενός λαού και μέσο επικοινωνίας των ανθρώπων.

 Αυτό που κάνει την Ελληνική κουζίνα να ξεχωρίζει από τις άλλες είναι:

 -Τα αγνά προιόντα της Ελληνικής φύσης. Προιόντα μοναδικής και αξεπέραστης  διατροφικής αξίας.

 -Η σωστή χρήση των μυρωδικών (βοτάνων) και των μπαχαρικών, τα οποία σχεδόν όλοι οι έλληνες μαζεύουν από τα βουνά και την εξοχή τους ,φημίζονται για τη γεύση, το άρωμα και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.Καθώς γεύεστε κάποιο από τα πολλά διαφορετικά πιάτα ,το μεθυστικό άρωμα της ρίγανης  του θυμαριού ,του δυόσμου ή του δενδρολίβανου θα σας σαγηνεύσει.

-Το διάσημο Ελληνικό ελαιόλαδο ,που συνοδεύει σχεδόν όλα τα ελληνικά πιάτα,στα περισσότερα από τα οποία χρησιμοποιείται σε αφθονία, είναι άριστης ποιότητας και πολύ καλό για την υγεία.

-    Και η απλότητα της, συνδυασμένη  με την βαθιά ριζωμένη συνήθεια των Ελλήνων που θέλει   το φαγητό ,άμεσα συνδεδεμένο με την παρέα και την συζήτηση.

 Επειδή πιστεύουμε ότι το καλό φαγητό είναι θέμα κουλτούρας.

 Επειδή πιστεύουμε ότι  η γαστρονομία αναβαθμίζει την ταξιδιωτική εμπειρία.

Επειδή η κουζίνα μας , στο thalatta village camp είναι  μέρος της  ταυτότητας μας , και αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι  της προσπάθειας που κάνουμε για να αναδείξουμε  παραδοσιακές Ελληνικές  γεύσεις (Καλλιεργούμε εδώ και τρία χρόνια κηπευτικά και αρωματικά είδη ,μοναδικής ποιότητας και εγγυημένης φυσικής προέλευσης).

Η γνησιότητα στο άρωμα και στη γεύση σε συνδυασμό με τον παραδοσιακό και επιμελημένο τρόπο παρασκευής προσδίδει στην κουζίνα μας ταυτότητα με κύρια στοιχεία την απόλαυση, τα γαστρονομικά εδέσματα και το σπιτικό φαγητό.

 

THALATTA CAMP - τηλέφωνο Kαλαμίτσι: 23750 41410-41411, τηλέφωνο Θεσ/νίκης: 2310 501457, fax: 2310 501458