Υπηρεσίες

Το thalatta kalamitsi village camp διαθέτει επτά κοινόχρηστα κτιριακά συγκροτήματα με LUX ντουζ και WC ανδρών-γυναικών, (ζεστό/κρύο νερό όλη την ημέρα), κοινόχρηστα πλυντήρια και κουζίνες. Όλες οι εγκαταστάσεις, πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές και στάνταρτς που προβλέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σύγχρονο self service εστιατόριο με παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, γνήσιες σπιτικές γεύσεις μαγειρεμένες με αυθεντικές αρωματικές ποικιλίες από τον παραδοσιακό μας λαχανόκηπο, ψητοπωλείο, ουζερί με πιάτα που συνδυάζουν τη γνησιότητα στο άρωμα και στη γεύση με τον παραδοσιακό και επιμελημένο τρόπο παρασκευής και προσδίδουν στην κουζίνα του ταυτότητα με κύρια στοιχεία την απόλαυση, τα γαστρονομικά εδέσματα και το σπιτικό φαγητό, snack bar, πιτσαρία με νοστιμότατη πίτσα σε ξυλόφουρνο, beach bar, supermarketκαπνοπωλείο, κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης και Internet café συμπληρώνουν την υποδομή του thalatta kalamitsi village camp στον τομέα της διασκέδασης, της ψυχαγωγίας και της άρτιας εξυπηρέτησης.

Μουσικές περιπλανήσεις μέσα από συναυλίες και πάρτι, δροσερές απολαύσεις και μελωδικά happenings κορυφώνουν τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις των κατασκηνωτών και εκτοξεύουν τη διάθεση στα ύψη...

Άρτια οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις , γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, beach volley , γήπεδο τένις, εξοπλισμένο γυμναστήριο, μεγάλη πισίνα, σάουνα, και οργανωμένη παιδική χαρά βρίσκονται καθημερινά στη διάθεση όλων των παραθεριστών καθιστώντας το thalatta kalamitsi village camp μοναδικό καλοκαιρινό προορισμό και σε επίπεδο δράσης ,άθλησης και αναψυχής.

Θαλάσσια και extreme sports,ενοικίαση ιστιοπλοϊκών σκαφών ,κανό και jet ski με οθόνη περιήγησης βυθού, διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον των κατασκηνωτών και το δείκτη κεφιού και εκτόνωσης σταθερά στην κορυφή.
Κάθε αθλητική δραστηριότητα πλαισιώνεται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, που εποπτεύει και καθοδηγεί τον παραθεριστή που ενδιαφέρεται και επιθυμεί να συμμετέχει.

Η οικολογική φιλοσοφία του thalatta kalamitsi village camp ολοκληρώνεται με τη καλλιέργεια λαχανόκηπου και την παραγωγή βιολογικών προϊόντων, όπως κηπευτικά, πουλερικά και αυγά, χωρίς τη χρήση χημικών συνθετικών λιπασμάτων και αντιβιοτικών, που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά στους χώρους εστίασης και είναι στη διάθεση μόνο των κατασκηνωτών -επισκεπτών.

Επιπλέον κάνουμε ανακύκλωση φυτικών υπολειμμάτων(κομποστοποίηση) που διατηρούν τη φυσική ισορροπία και γονιμότητα του εδάφους και προάγουν την αειφόρο ανάπτυξη σε όλο το κάμπινγκ.

THALATTA CAMP - τηλέφωνο Kαλαμίτσι: 23750 41410-41411, τηλέφωνο Θεσ/νίκης: 2310 501457, fax: 2310 501458